Leverans och retur

Frakt och priser

Våra leveranser sker alltid ut till din adress, antingen med budfirma om din order är på större produkter som kompressorer eller liftar, eller med PostNords hemleverans om beställningen är på mindre reservdelar. Den förväntade leveranstiden är normalt 2-5 vardagar. Vi kan tyvärr inte garantera att beställningen levereras inom den angivna tidsintervallen men det gör 99% av våra leveranser!

Frakten beräknas utifrån beställningens volym och vikt, se mer nedan.

  • - Småpaket som tillbehör: 99 kr. exkl. moms
  • - Maskiner: från 999 kr. exkl. moms. Beräkna exakt fraktpris på produktsidan

När du mottar din beställning är det viktigt att du kontrollerar att paketet och produkten är intakt och inte har skadats under transporten. Om det skulle ha skadats i transporten ska du kontakta oss så snabbt som möjligt, alltid inom 5 vardagar.

Alla stora leveranser sker med lastbil och därför är det viktigt att det är möjligt att komma in på uppfarten med ett sådant fordon.

Leverans utan signatur

Om du inte har möjlighet att befinna dig på leveransadressen när leveransen kommer äga rum, så kan du i kassan välja ”Godset får levereras utan signatur”. Om du väljer det så kommer fraktfirman att ställa godset där du angett. OBS! Om du väljer detta så pålägges leveransansvaret på dig som kund, så snart fraktfirman har levererat godset. Det betyder att om godset inte står på platsen när du kommer till adressen men fraktfirman har bekräftat att de levererat godset på adressen, så kompenserar inte Nimalift eller fraktbolaget eventuell förlust.

Ångerrätt och retur

Om du ångrar ditt erbjuder vi hela 365 dagars ångerrätt från den dag du mottar din beställning. Om du ångrar ett köp är det bäst att alltid kontakta oss innan du gör returen, eftersom några produkter har skymmande mått och inte kan returneras per post. Du som kund står för kostnaden för returfrakten.

Mindre produkter såsom reservdelar skickas till följande adress: Nimalift, Kløvermarken 117, DK-7190 Billund. Vid retur av maskiner och liknande stora gods och/eller gods med skymmande mått kan vi arrangera upphämtning och returnering. Kostnaden står du som kund för. Kontakta oss på uppgifterna nedan för mer information. OBS! Kontakta alltid oss innan retur av stort gods.

Kontakta kundservice på:

Telefon: 040-60 60 680

E-mail: [email protected]

Efter vi mottagit och registrerat din retur återbetalas summan till dig genom samma betalsätt du använde vid köpet. Om en produkt returneras i skadat, försämrat eller använt skick förbehåller vi oss rätten att göra ett avdrag från återbetalningsbeloppet, beroende på skadans omfång.