Saxlyftar - för alla typer av verkstäder - från Nimalift & Cascos

Här presenterar vi vårt utbud av saxlyftar för bilbranschen. Vårt sortiment inkluderar olika modeller, från små, portabla saxlyftar, idealiska för hobbymekaniker och veteranbilar, till större, professionella saxlyftar, skräddarsydda för daglig användning på verkstäder.

Vi är också glada att meddela att vi nu säljer Cascos-produkter, vilket utökar vårt sortiment och ger fler valmöjligheter. Vi utökar sortimentet för att tillgodose olika behov.

Dessutom fokuserar vi på att använda samma reservdelar i så många maskiner som möjligt, vilket innebär att vi alltid har omfattande reservdelslager i Billund. Detta säkerställer att våra kunder kan få nödvändiga reservdelar inom 1-2 dagar om behovet uppstår och säkerställer effektiv drift på verkstaden.

Våra saxlyftar är CE-godkända och uppfyller kraven i maskindirektivet, vilket innebär att de kan användas säkert och lagligt på professionella verkstäder.

Vi älskar att erbjuda pålitliga produkter som uppfyller dina behov, oavsett om du är en professionell mekaniker eller en engagerad hobbyist.

Läs mer
Sortering
Visa per sida