RESERVDELAR TILL BILLYFTAR - FRÅN NIMALIFT OCH MÅNGA ANDRA

Välkommen till våran reservdelssida för billyftar. Här hitta du nog landets största urval av reservdelar till billyftar.

Som professionell leverantör till den svenska bilbranschen vet vi att när maskiner används kommer de också på en tidpunkt att gå sönder. Därför har vi ett stort reservdelslager med allt från plastik till motorer och kompletta kontrollpaneler på lager.

Vårat reservdelslager ligger ihop med vårat huvudkontor i Billund, Danmark. Så oavsett om du själv kommer och hämtar delarna, eller om de skall skickas till dig så kan du ha dem inom några få dagar.

Det betyder att du inte behöver vara utan din lyft i längre tid än absolut nödvändigt.

Om du har köpt en billyft från en annan leverantör kan vi i 9 utav 10 fall hjälpa dig ändå. Riktigt många av våra komponenter kan nämligen också användas på andra lyftar. Vi har t.ex hjälpt montörer runt omkring i landet med motorer till gamla Stenhøj stempellifte, hydraulikstempler och många andra delar till våras konkurrenters maskiner. Utöver detta har vi ett riktigt gott samarbete med montörer, reservdelsleverantörer och grossister i hela världen. Så om du mot förmodan inte kan finna den delen som du saknar, så är du varmt välkommen att ringa till oss.

Nedanför ser du alla våra lyftar. Klicka på den lyften som liknar din mest och du kommer till sidan med alla reservdelarna till den maskinen.

Hjälpen är på väg - Ha en fortsatt bra dag! :)

 

Sortering
Visa per sida